• Welkom bij Foto Fragma
    Creatief in Fotografie & Vormgeving

    Foto Fragma is gespecialiseerd in digitale fotografie en vormgeving. Creativiteit en kwaliteit staan altijd voorop. Dit is tenslotte het visitekaartje dat wij afgeven. Door het maken van aparte beelden en durven op een andere manier vorm te geven, zult u aangenaam verrast worden door het eindresultaat!
  • Welkom bij Foto Fragma
    Creatief in Fotografie & Vormgeving

    Foto Fragma is gespecialiseerd in digitale fotografie en vormgeving. Creativiteit en kwaliteit staan altijd voorop. Dit is tenslotte het visitekaartje dat wij afgeven. Door het maken van aparte beelden en durven op een andere manier vorm te geven, zult u aangenaam verrast worden door het eindresultaat!
  • Welkom bij Foto Fragma
    Creatief in Fotografie & Vormgeving

  • Welkom bij Foto Fragma
    Creatief in Fotografie & Vormgeving

  • Welkom bij Foto Fragma
    Creatief in Fotografie & Vormgeving

    Foto Fragma is gespecialiseerd in digitale fotografie en vormgeving. Creativiteit en kwaliteit staan altijd voorop. Dit is tenslotte het visitekaartje dat wij afgeven. Door het maken van aparte beelden en durven op een andere manier vorm te geven, zult u aangenaam verrast worden door het eindresultaat!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Particuliere Fotografie


Bij particuliere fotografie kunt u denken aan: een complete huwelijksreportage, gezellige familiefoto of een spontaan portret. Bij ons is alles te bespreken, wij verkopen immers geen 'nee'. Ongedwongen, waar mensen zichzelf kunnen zijn en waar we mooie momenten laten gebeuren. Bij ons worden er geen foto's genomen maar worden deze op de juiste momenten gemaakt!

  • Familiefoto
  • Portretfoto
  • Bruidsreportage
  • Newborn
  • Kinderen
  • Dieren
  • Feest
  • Jubileum
  • Afscheid
  • Locatie
  • Fotograaf

Webhosting


Naast het realiseren van uw eigen website verzorgen wij ook het technische gedeelte achter de schermen. Wij zorgen er ook voor dat uw website optimaal bereikbaar is en 24/7 wordt beveiligd. Ook uw e-mail adressen beheren wij zodat potentiële klanten u ten alle tijden kunnen bereiken.

  • Webhosting
  • Server
  • Data
  • Domeinnaam
  • E-Mail
  • Opslagruimte
  • MySQL
  • Host

Bedrijfsfotografie


Uw bedrijf laten vastleggen in een krachtige fotoreportage of toch een zakelijk portret? Wij hebben ruimschootse ervaringen in het vastleggen van bedrijven binnen diverse branches. Door vooraf een helder plan van aanpak op te stellen en  de doelen van de beelden gezamenlijk door te spreken maken wij van uw bedrijf een passende, eigentijdse en originele presentatie. 

  • Bedrijfsreportage
  • Zakelijk portret
  • Food
  • Product
  • Bouw
  • Infra
  • Winkel
  • Interieur
  • Industrie
  • School
  • Concept
  • Fotograaf

Drukwerk & Signing


Bij Foto Fragma bent u ook aan het juiste adres voor al uw drukwerk. Van visitekaartje tot XXXL-print, er is een breed scala aan mogelijkheden. Wij voorzien u onder andere van: reclamemateriaal, promotiemateriaal en prints op diverse materialen. Informeer geheel vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden!

  • Drukwerk
  • Prints
  • Signing
  • Plaatmateriaal
  • Stickers
  • Fotoprints
  • Verpakking
  • Kleding

Webdesign


Uw onderneming op een duidelijke en professionele wijze presenteren op het web? Dat is wat we graag zien en doen bij Foto Fragma. Wij verzorgen het complete traject: van idee tot eindproduct. Wij nemen onder andere de zorgen uit uw handen weg en helpen u en uw onderneming op weg om een uitnodigende, originele en eigentijdse website te ontwerpen.

  • Webdesign
  • Eigen website
  • Webshop
  • Bedrijfspagina
  • Blog
  • Social Media
  • Modules
  • Mobiel
  • Responsive
  • Beheer

Ontwerp


Uw onderneming is niet compleet zonder een eigen huisstijl en een pakkende advertentie. Van idee tot ontwerp en van ontwerp tot verbluffend eindproduct in high-end drukwerk. Voor onder andere: het ontwerpen van uw huisstijl, reclamemateriaal en promotieartikelen kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee!

  • Ontwerp
  • Realisatie
  • Advertentie
  • Huisstijl
  • Reclame
  • Logo
  • Campagne
  • Promotie

Onze recente projecten:

Onder de indruk van onze creaties? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op voor de uitgebreide mogelijkheden!

  • Henk van Donkelaar Tweewielers

    Webdesign
    Realiseren nieuwe website HenkvanDonkelaar-Tweewielers.nl
  • Ivanka Photography

    Webdesign
    Realiseren van een geheel nieuwe website IvankaPhotography.nl
  • Familie De Pater

    Fotografie
    Bruidsreportage op een prachtige locatie te Barneveld.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Foto Fragma, gevestigd aan Boslaan 18 te Lunteren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Foto Fragma
Boslaan 18
6741DK
Lunteren

+31650837903


Persoonsgegevens die wij verwerken
Foto Fragma verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Foto Fragma verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Foto Fragma verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Foto Fragma bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.


Delen van persoonsgegevens met derden
Foto Fragma verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Foto Fragma blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Foto Fragma gebruikt alleen analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Foto Fragma en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Foto Fragma wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Foto Fragma neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • "Dankzij Foto Fragma hebben wij nu een super mooie en professionele site!"

    “Een geweldig bedrijf dat goed met ons meedenkt, super blij mee!"

    image Henk van Donkelaar, Eigenaar van Henk van Donkelaar Tweewielers
  • “Vallei Auto Groep is erg tevreden over het eindresultaat dat is geleverd.”

    “Vallei Auto Groep is erg tevreden over het eindresultaat dat is geleverd.”

    "Voor onze offline en online presentatie van ons bedrijf, hebben we gekozen voor de zeer goede kwaliteit van de bedrijfsfotografie van Foto Fragma. De foto’s geven o.a. onze website een representatieve en professionele uitstraling dankzij Foto Fragma."

    image Pascale Sloof, Online marketeer Vallei Auto Groep B.V.
  • "Wij kennen Foto Fragma als een flexibele en betrouwbare organisatie."

    “Al geruime tijd maakt de afdeling opleidingen van Ambulancezorg Gelderland-Midden gebruik van de diensten van Foto Fragma. Wij hebben hun leren kennen als een flexibele en betrouwbare organisatie, welke een goed product weet te leveren."

    image Reggie Diets, Regionaal Opleidingscoördinator Ambulancezorg Veiligheids & Gezondheidsregio Gelderland-Midden
  • "Het e.e.a. is in hele korte tijd gerealiseerd, ik ben zeer tevreden!"

    “Ik heb samen met Foto Fragma mijn huisstijl bedacht wat vervolgens naar volle tevredenheid is uitgewerkt. Het heeft geresulteerd in mooi, origineel en functioneel drukwerk en een prachtige website."

    image Wilma Kieft, Medisch Pedicure bij Wilma Kieft Voetverzorging
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4